fbpx

COOLOO'S WERK

Cooloo heeft meer dan twee decennia ervaring op het gebied van gecoate meubels en afwerkingen voor de meubelmarkt. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Via onderstaande voorbeelden is te zien wat voor producten wij reeds gecreëerd hebben.

  RED BULL KANTOOR

  Casper Schwarz en zijn team hebben voor het nieuwe Red Bull kantoor in de Amsterdamse Houthavens optimaal gebruik gemaakt van Cooloo’s technische mogelijkheden. Organische betonelementen en de imposante trap zijn gemaakt van Econcrete. Daarnaast zijn er 180 akoestisch absorberende lamellen gemaakt met behulp van de RealMetalRust coating.

  BOTANIC TOWER BRUSSEL

  Onze Econcrete creatie in de Botanic Tower in Brussel. In samenwerking met Nachtraven hebben we een pantry gemaakt, evenals een geïntegreerde tafel met planten en verschillende plantenbakken. Met een betonnen afwerking gemaakt van afvalstoffen, waarmee je je binnen- en buitenruimtes een stoere en duurzame uitstraling kunt geven.

  FORTUNA VLIELAND

  Voor het duurzame Fortuna Vlieland pand zijn speciale circulaire stoelen gemaakt. Het CLT houten frame houdt middels slechts 8 verbindingspunten de comfortabele CoolCork zitting in positie. Gemakkelijk te repareren of refurbishen, geheel in de stijl van Cooloo’s circulaire visie.

  FORUM GRONINGEN

  In het nieuwe iconische pand van Groningen vind je op maar liefst 4 verschillende plekken producten van Cooloo. Speelse kleuren en zachte afwerking in de jeugd afdelingen zijn gecombineerd met strakke vormen en neutrale kleur bij het Expoplein en de Forum shop. Het ontwerp door NL Architects en de Munnik-de Jong-Steinhauser viel sinds de opening veelvuldig in de prijzen.

    QUARANTAINER

    Tijdens de corona uitbraak van 2020 raakte steeds meer ouderen afgezonderd van hun vrienden en familie. Toen Cooloo gevraagd werd om een bijdrage te leveren voor het Quarantainer project werd hier natuurlijk direct gehoor aan gegeven. Voor de containers, die een veilige ontmoetingsplek bij zorginstellingen bieden, werden oude stoelen en tafels refurbished met Econcrete en akoestische panelen en lounge elementen met CoolLeather en CoolCork geleverd.

      Dutch